Pages

Friday, January 7, 2011

Monyet monyet monyet~~

Arini agak bosan, tido je kot spanjang ari
tadi pun balik smayang sambung tido, smpai la fatin msg...
katenye nk tman lunch, bagus gak... seperti yg dketahui umum
cafe burhan ni mmg 'EXCLUSIVE' giler, kne buat reservation dlu
bru leh makan situ kot, sbb tu ade 2-3 org je yg ade tadi...


selepas beberapa minit, fatin pn sampai la ke burhan terchenta ni,
lalu menelefonku, 'ade monyet banyak gile kat sini!!!!' kata die...
time tu da ak gelak je... pastu slepas die berjaya mengharungi laluan
mencabar yang dipenuhi monyet tu, smpai la juga di biliknya, 
bukak2 pintu monyet tu tgh berpartaaaaay kat bilik die!
(agaknye layan lagu g-string kot?)
ak pun turun la tggu kat blakang cafe, selepas itu 
dengan tidak semena-menas atu suara menyapa ku~~ '
Ruz, ko nk g mana tu??~~', cuba teka siapa???

BFFFFFFF datang ke burhan owh! 
kitorang pn lepak la kat parking tu, smbil tggu fatin
abis melepaskan rindu pada monyet2 tu...
tapi ptang td mmg bnyk la monyet, merata2,
atas pokok, atas jalan, atas tiang, atas moto pon ade!

But then, ade satu yang bagus tentang monyet2 ni,
bile azan je sume ilang!! bagus kan??
monyet burhan ni reti bahasa gak la en...
pastu kitorang pn lepak la kat cafe (bukan nk g smayang dlu kan?? ish3)
yang exclusive tuh, dalam 45 min je kot...
lepas puas mengumpat dah membahan sesama sendri...

p/s : bleh x lau nk gune 'extraruru' ??? ke nanti kne saman sbb memplagiat ezzasygs??
p/s 2 : esok jgn lupe g dectar, satu family duk same2 ah!




4 comments:

ezzasygs said...

wallaweyyyyhhhhh,
demi BFFFFFF, BFFFFFFFFFF lg satu rela datang. uishhh

eh, pakai saja extrarururu. bukan hak cipta terpelihara lg.
HA HA

nobody said...

nama lagi BFFFFFFFFFFFFFF!

mana la tau, kot2 da register tanpa beritahu... mana la tau kan, skrg kan bnyk bnda yang saya tak tau~~~

~mieyra~ said...

hola bro!!
igt blog ni nk msuk muzium dh.haha
welcome back lah!

nobody said...

dah masuk muzium, tapi die kuar balik!!